Про те, як важливо вибрати правильний вид прання, щоб продовжити термін служби речі замислюється кожна жінка. Не менше значення варто надавати також і коректному підходу до сушіння білизни. Відповідний підхід до сушіння дозволить позбутися від таких прикрих неприємностей як:
Дотримання подібних нескладних правил, посприяє більш тривалому використанню речей, збереженню їх якості, колірної насиченості і форми.
- втрата форми (розтягнутість виробу);
- поява жовтуватого відтінку (особливо явно він проявляється на речах білого та інших світлих відтінків);
- наявність неприємного затхлого запаху (усунути його можливо тільки за допомогою повторного прання).
Увага - етикетка!
Більшість інформації про те, як необхідно сушити виріб міститься на його ярлику. З огляду на зазначені особливості, можна довгий період часу насолоджуватися зовнішнім виглядом улюбленої речі.Сушка білизни в машинці
В даний час виробники пральних машин різних брендів включають в перелік опцій можливість сушіння білизни безпосередньо в машині. Після такого процесу річ досить ще трохи підсушити на свіжому повітрі. Такий підхід особливо виправданий, якщо ви хочете досягти екстреної сушки або в зимній період часу, коли процес природного висихання білизни значно подовжується.Сушка білизни на повітрі
Сушка речей на свіжому повітрі має низку переваг і дозволяє найбільш природним і щадним способом домогтися відмінного вигляду виробу, зберігаючи приємний аромат свіже вистіранної білизни. Однак і цей вид сушки має ряд своїх особливостей:- слід враховувати, чи можлива сушка білизни або речей на сонці;
- варто уникати сушки на сильному вітрі (процес відбувається швидше, але річ швидше зношується, тканина стоншується і стає крихкою);
- слід звертати увагу на те, в якому вигляді краще сушити білизну (горизонтальному або вертикальному)
- перш, ніж вивісити білизну, необхідно її добре струсити, щоб зменшити кількість складок і заломів.
Дотримання подібних нескладних правил, посприяє більш тривалому використанню речей, збереженню їх якості, колірної насиченості і форми.
Немає коментарів:
Дописати коментар